Plattelandscentrum Paddenbroek geopend

Paddenbroek

Plattelandscentrum Paddenbroek officieel geopend: 

De opbouw van het nieuwe Plattelandscentrum Paddenbroek heeft zo’n twee jaar geduurd. Na enkele vertragingen kon het centrum officieel ingehuldigd worden. Alle vaste partners die er hun intrek zullen nemen zakten af om hun overeenkomst te tekenen. In het voorjaar zullen er ook al meer dan 1.000 kinderen terechtkunnen om bij te leren over de natuur. Afgelopen maandag was een historische dag voor de gemeente Gooik.

Aan de bouw van het gloednieuwe, gerenoveerde Plattelandscentrum Paddenbroek hangt een kostenplaatje van ongeveer 2 miljoen euro aan vast. De oude hoeve langs de Paddenbroekstraat werd ontmanteld, waarna er een glazen serre overheen geplaatst werd, een uniek gebouw in de streek. Op deze manier ontstaat een grote overdekte ruimte met 360° zicht op de omgeving. Enkele ruimtes binnen de oude ruwbouw werden herwerkt om dienst te doen als kantoor, café en workshopruimte. Het centrum beschikt ook over een grote polyvalente ruimte, een ruime vergaderzaal, kantoorruimte, een wandel- en fietscafé.

Als je onze valleitjesroute rijdt met onze E-scooter dan kom je langs het Plattelandscentrum Paddenbroek en kan je er een bezoek brengen. Via deze link vind je alvast de nodige contact gegevens.

Paddenbroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *